top of page

Over ons

Lento Interiors

 

Lento Interieurs werd opgericht in 2003 door interieurarchitect Tom Lenaerts die zijn master behaalde in 2000 aan de Academie van Antwerpen. 

Hij studeerde af en deed meteen ervaring op als allround interieurarchitect bij Trigoon Interieurs te Antwerpen en in het 's GraevenHuys te 's Gravenwezel.  Door 2 jaar als account & project manager te werken bij Delta Light genoot hij een bijzondere specialisatie in de verlichting. Nog ruimer werd zijn kennis aan verlichtingsproducenten bij Alfa Licht als lichtadviseur. 

Op 1 april 2009 opende hij zijn eerste bureau en showroom 'Lento Interiors' in de Korte Klarenstraat te Antwerpen. 

In het voorjaar van 2013 verhuisde Lento Interiors nabij de nieuwe populaire buurt van Antwerpen, 'Het groen kwartier'. 

Hier werd de mogelijkheid geschept om werken en wonen onder te brengen in een concept store.  Het pand was volledig gestript bij aankoop en diende helemaal heropgebouwd.  Gevels en dak werden niet gespaard, enkel de vloer in de inkomhal en de trap zijn nog origineel.  Een droom van een project voor een interieurarchitect zo bleek. U kan dit zelf komen bezoeken tijdens de jaarlijkse opendeurdagen in november of na afspraak. 

Visie & werkwijze

Uw interieur op maat

 

Maatwerk schrikt mensen vaak af, omdat het duurder zou uitvallen. Toch is dat niet altijd het geval. Als u in serie- geproduceerde kwaliteitslabels gaat vergelijken met interieurs op maat, zult u merken dat ook het label zijn meerprijs kent.

Doordat wij met een klein team werken, zijn er weinig schakels in de keten vanaf ontwerp tot oplevering. Bij een industrieel product zijn er altijd meer actoren en tussenpersonen die elk hun graantje meepikken. Om nog maar te zwijgen van het reclamebudget dat grote merken gewoon doorrekenen in hun prijzen.

 

U kan bij Lento Interiors terecht voor alles wat uw interieur betreft:

- Alle schrijn-en marmerwerken
- Vloer- en wandbetegelingen

- Kleuradvies & schilderwerken
- Lichtstudies & verlichting
- Badkamers op maat 

- Keukens op maat

- Dressings op maat
- Parket en kamerbreed tapijt

- Tapijten op maat
- Raamgarnering en bijzondere stoffen 
- Zitmeubelen op maat en herstofferingen 
- Meubelen en decoratie

- klein en groot meubilair uit eigen atelier

Lento Interiors volgt uw project op van a tot z. We staan zowel in voor het ontwerp als voor de planning. We coördineren elke fase van de uitvoering tot en met de finishing touch. Lento Interiors werkt samen met een vast team van professionals, waardoor de communicatie vlot en professioneel gebeurt. Zo staan wij garant voor een hoogstaande kwaliteit. Ook voor de nazorg kan u probleemloos beroep op ons doen.

 

Een unieke stijl

 

Elke interieurarchitect heeft zijn eigen stijl. Lento Interiors is gespecialiseerd in een tijdloze aanpak, met een hedendaagse toets.

 

Tijdloos materiaal- en kleurgebruik zorgen voor een interieur dat rust uitstraalt.

Het zou spijtig zijn dat u klakkeloos de laatste nieuwe mode zou volgen, om dan binnen een jaar uitgekeken te zijn op uw interieur.

Toch volgen wij de evoluties in het wereldje van het interieurontwerp van nabij op en vaak vinden hedendaagse tendensen hun toepassing in onze realisaties. Maar daar gaat altijd een grondige bespreking met de klant aan vooraf, zodat we er zeker van zijn dat u uw interieur binnen 10 jaar nog steeds boeiend vindt.

 

Werkwijze


U wil graag beroep op ons doen ? Aarzel dan niet ons te contacteren.  Wij komen de eerste maal vrijblijvend langs om uw droomplannen te bespreken.

Vervolgens maken wij u een samenwerkingsvoorstel op en maakt u de keuze.

 

U wil graag enkel advies aan huis zonder plannen of opvolging der werken?

Dat kan, wij komen bij u thuis adviserend langs aan € 90 /uur + € 0,85/km ( prijzen excl. BTW).

bottom of page